Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

 😲 Posebna Ponudba

Mazilo za Tačke + Pršilo GRATIS 🤩

5 Nasvetov za Nego Pasjih Tačk Poleti, Katere bi Moral Prebrati Vsak Lastnik Kosmatinca!

  • Napisal/a Anja

Objavljeno: Julij 22, 2024

Poletje je čas, ko vsi radi uživamo na prostem, vključno z našimi štirinožnimi prijatelji. Vendar pa lahko visoke temperature in vroča tla predstavljajo resno nevarnost za tačke vašega psa. Tako kot poskrbimo za zaščito naše kože, pa je pomembno, da poskrbimo tudi za zaščito naših kosmatincev.

  • Izogibajte se Vročim Površinam

  • Redna Uporaba Vlažilnega Mazila

  • Redna Hidracija

  • Redno Pregledovanje Tačk 

  • Uporaba Zaščitnih Pršil

Izogibajte se Vročim Površinam

Asfalt in beton se lahko v poletnih mesecih izjemno segrejeta, kar lahko povzroči boleče opekline na tacah vašega psa. 

 

Poskusite hoditi zjutraj ali zvečer, ko so tla hladnejša. Vedno lahko preverite temperaturo tal tako, da položite hrbtno stran roke na tla za nekaj sekund – če je prevroče za vas, je prevroče tudi za vašega psa.

 

Sprehod kjer je veliko sence in trave pa je lahko odličen kraj za sprehod tudi v vročem popoldnevu, samo ne pozabite na vodo!

NAJBOLJŠA NARAVNA ZAŠČITA ZA PASJE TAČKE >> 

Redna Uporaba Vlažilnega Mazila

Vroče vreme lahko povzroči, da se tačke izsušijo in razpokajo. Uporabljajte vlažilno mazilo za tačke, katero je varno za pse, da ohranite tačke vašega psa mehke in zdrave. Redna uporaba mazila lahko pomaga preprečiti težave, kot so razpoke, vnetja in bolečine.

 

Naše Mazilo za Zaščito Tačk je ustvarjeno, da nudi takojšnje olajšanje in dolgotrajno zaščito pred vročino, alergeni in grobimi površinami. Z naravnimi sestavinami, ki vlažijo in negujejo, bo vaš pes z veseljem hodil na sprehode, vi pa boste lahko brez skrbi.

  • Zaščita Pred Vnetji in Alergeni

    Mazilo za Zaščito Tačk Biflora4Pets vsebuje čebelji vosek, ki na tačkah ustvari zaščitno membrano in jih s tem ščiti pred vnetji in alergeni. 

  • Močne in Prožne Blazinice

    Mazilo tačke nahrani in jih neguje ter jih s tem ohranja močne in pripravljene na vse vajine dogodivščine!

  • Vesele Tačke Brez Razpok!

    Poslovite se od hrapavih, suhih in grobih tačk - Tačke bodo po le nekaj nanosih mazila pridobile spet nazaj svoj sijaj!

Vesele Tačke in Brezskrbno Poletje!

Pršilo in Dostava GRATIS

NAROČI ZDAJ 👉

Redno Pregledovanje Tačk 

Redno pregledovanje tačk je zelo pomembno, saj si lahko s tem prihranite ogromno časa, denarja in skrbi, kosmatincu pa nelagodja. V kolikor tačke pregledujete redno, lahko hitro opazite kakršne koli spremembe in jih začnete hitro reševati. Predvsem bodite pozorni na ranice, ureznine, opekline na blazinicah, tujke med blazinicami in rdečo kožo.

Uporaba Zaščitnih Pršil

Obstajajo zaščitna pršila, ki so posebej oblikovana za zaščito pasjih tac pred vročino. Ta pršila ustvarijo zaščitno plast na tačkah vašega psa in tačke navlažijo ter jih s tem varujejo pred tem, da bi postale suhe in razpokane, poleg tega pa tačke tudi hladi.

Želim BREZPLAČNO Pršilo za Osvežitev Tačk!

Poletni dnevi so lahko za pse izjemno prijetni, če poskrbimo za njihovo zaščito. Z ustrezno nego tačk in preventivnimi ukrepi lahko zagotovimo, da bodo naši štirinožni prijatelji uživali v vseh poletnih dogodivščinah, ne da bi trpeli zaradi vročine in nelagodja.

Posebna Ponudba traja samo še:

00
Days
00
Hrs
00
Mins
00
Secs

Zaščita pred vročino in alergeni

Preprečuje razpokanje tačk

Nič več hrapavih, suhih in grobih tačk

Zaščita pred vnetji tačk

NAROČI ZDAJ ☝️

100% garancija zadovoljstva

Product not found

Pogosto Zastavljena Vprašanja

Kolikokrat in kdaj naj uporabim Mazilo za Zaščito Tačk?

Mazilo v tankem sloju nanesite na umite in osušene tačke, ga nežno vtrite in počakajte, da se vpije. Priporočen nanos mazila je 2x dnevno, predvsem pred vsakim daljšim sprehodom po grobi podlagi.

Zakaj ravno Mazilo za Zaščito tačk Biflora4Pets?

Ker je posebej zasnovano za aktivne pse in zagotavlja vrhunsko zaščito pred različnimi okoljskimi dejavniki. Poleg tega pa je povsem naravno in za to varno za naravo, živali in človeka. Brez skrbi ste lahko tudi, če vaš kuža mazilo poliže.

Je Mazilo za Zaščito tačk varen za vse pasme in starost psov?

Da, mazilo je varno za vse. Edino v primeru, da je vaš ljubljenček na katero od sestavin alergičen, uporabo odsvetujemo.